2021. szeptember 17., péntek

Családi nap Szakolyban


Pályázati forrásból 2021. szeptember 11-én a Szakolyi Polgárőrök családi napot tartottak a szakolyi polgárőrök.

Sinka György elnök köszöntötte a Polgárőrség tagjait és családtagjaikat és a meghívott vendégeket, röviden értékelte az elmúlt időszak eseményeit, majd megnyitotta a rendezvényt. A rendezvényünket megtisztelte jelenlétével és hozzászólásával Dr. Simon Miklós úr országgyűlési képviselő, Farkas József r. dandártábornok úr rendőrségi főtanácsos a Sz-Sz-B megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Szomor Péter r. ezredes úr a Sz-Sz-B megyei Polgárőr Szövetség elnökhelyettese, Bacskai Erzsébet úrhölgy Szakoly község Polgármestere. 

A köszöntők után Katona Imre, Rényai János, Id. Takács Miklós. Vadon Pál Polgárőrök 30. éves polgárőr szolgálatért emléklapot és tárgy jutalmat kaptak.

Gulyás Sándorné, Kovács Ferenc, Szőllősi János, Tóth Attila Polgárőrök a Covid járvány idején végzett kimagasló karitatív tevékenységek végzéséért oklevelet és tárgy jutalmat vehettek át. 

Az egyházak jelenlévő képviselői megszentelték a július 17-én kapott SKODA YETI típusú szolgálati gépkocsit. 

A családi napon résztvevőket előbb a helyi Óvodás gyerekek nívós kulturális műsora, majd a rendőrségi kutyás bemutatója szórakoztatta. Minden kedves résztvevőt megvendégeltek egy finom ebéddel. 

A nap folyamán a gyerekek felhőtlen szórakoztatására biztosították ugrálóvárral. A felnőttek részére rendelkezésre állt bűnmegelőzési tanácsadás, egészségmegóvó tanácsadás, kerékpár regisztráló lehetőség és Café-bár szolgáltatás. 

Csodálatos jóidőben, remek hangúlatban telt el a családi Polgárőr napi rendezvény.

Sinka György
elnök