2021. május 18., kedd

Hankook gumiabroncs pályázat

Tisztelet Egyesületi Elnökök!

A Hankook Tire Magyarország Kft. idén is meghirdeti a Hankook Abroncsadományozási Programot, amellyel az ország közhasznú-, alapítványi- és közalapítványi egyesületeinek nyújt támogatást. 

A program célja, hogy támogassa az alapítványi és egyesületi formában működő közhasznú szervezetek magyarországi tevékenységét, közúti közlekedésük biztonságának elősegítésével. 

A vállalat - több mint egy évtizedes magyarországi jelenléte során - mindig kiemelt figyelmet fordított a helyi közösségek és szervezetek támogatására. Ezért indítottuk útjára többek között 2012-ben társadalmi felelősségvállalási programunk részeként a Hankook Abroncsadományozási Programot, amelyet 2021-ben immár tizedik alkalommal hirdetett meg a felelős mobilitás jegyében. 

A pályázatra ebben az évben is a legalább 5 éve működő közhasznú vagy alapítványi, közalapítványi szervezetek jelentkezését várjuk, akik fő tevékenység köre az egészségügy, a környezet-, táj- vagy természetvédelem, az oktatás, valamint a fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem. 

Pályázni ezúttal is 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook gumiabroncsra van lehetőség, kizárólag a szervezet tulajdonát képező, vagy a szervezet által hivatalosan üzemben tartott járművekre. 

Pályázati időszak: 2021. május 17. – 2021. június 25. 

Pályázatot a www.hankookadomany.hu weboldalon lehet benyújtani.

A pályázatról bővebb információ szintén a www.hankookadomany.hu oldalon található.