2019. december 31., kedd

Tiszarádi lakosságvédelmi fórum


2019. december 22-én 15 órától került megrendezésre a tiszarádi polgárőrség által az I. Lakosságvédelmi Fórum, melyen a helyi lakosság részére tartottak értékvédelemről, vagyonvédelemről és biztonságtechnikai eszközökről szóló előadást. 

Az előadásra csak a névreszóló meghívóval rendelkezők léphettek be, részükre a fórum végén tombolasorsolást tartottak, ahol kültéri kamerákat és egy ajándékcsomagot sorsoltak ki. Az előadást az egyesület elnöke tartotta, melyen részt vett Labbancz Zoltán r. főtörzsőrmester Úr, körzeti megbízott, valamint Kemecse Rendőrőrs szolgálatban lévő járőrei. 

Az elnök a fórum során elmondta, hogy ez volt az első eleme az ún. Őrködő Lakosságvédelmi Programnak, melynek teljes kiépítését az első számú feladatának tekinti az egyesület. A későbbiekben olyan lakossági tájékoztató rendszert, térfigyelő kamerarendszert, kárelhárítási eszközkészlet beszerzését, valamint oktatási-képzési tematika felállítását tűzte ki célul, mely a lakosság védelmét és értékeinek megőrzését szolgálja.