2019. április 29., hétfő

Ingyenes és kötelezettségmentes polgárőr balesetbiztosítás

2016. április 27.-én kötött az Országos Polgárőr Szövetség, az Aegon Biztosító Zrt. és a Biztor Alkusz Kft. közös megállapodást a polgárőrök ingyenes baleset biztosításáról.

Miért jó ez a Polgárőröknek? 

  • Mert ingyenes, és kötelezettségmentes
Önnek csak az online nyilatkozatot kell kitöltenie a biztor.hu weboldalon, ezzel elfogadja annak a lehetőségét, hogy bármilyen biztosítási díj befizetése nélkül, szolgálatteljesítés közbeni káreseménykor a tájékoztatóban foglaltak szerint biztosítva van. Azok is tudnak online nyilatkozni, akiknek nincs email címük, számukra egy másik nyilatkozatot készítettünk, melyet a polgárőr egyesület email címével tud kitölteni. Ezt is a biztor.hu weboldalán tudja kitölteni. 

  • Mert innentől kezdve, egy polgárőrökért működő csapat áll Ön mögött 
Az OPSZ és a Biztor Alkusz közötti megállapodás értelében, a Biztor Alkusz a polgárőrök támogatott alkusza. Kezeljük az Ön balesetbiztosítását, és egyéb kapcsolódó biztosításaihoz előre megbeszélt időpontban felmérés készítünk az Ön kérésére, a saját igényeihez alkalmazkodva. Ez a felmérés telefonon történik. 

  • Mert káresemény bekövetkezésekor lefolytatjuk az ügyintézést Ön helyett 
Ha a szolgálatteljesítés közben káresemény történik Önnel vagy polgárőr társaival, az egyesület elnöke felveszi velünk a kapcsolatot, akit minden lépésen végigkísérjük az ügyintézés során. Annak érdekében, hogy az Önnek járó biztosítási összeget biztosan megkapja. 

  • Milyen káreseményekre vonatkozik ez a biztosítás? 
Baleseti eredetű kórházi ápolás esetére szóló, napi térítést nyújtó biztosítás: amely az 1. naptól érvényes, és napi 1.000 Ft térítést jelent.
Baleseti eredetű keresőképtelenség esetére szóló, egyösszegű térítést nyújtó biztosítás: a 28. napon 40.000 Ft. 
Baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés esetére szóló, progresszív (a csonttörés súlyára befolyásolja) térítést nyújtó biztosítás: 40.000 Ft 
Baleseti eredetű maradandó, teljes vagy részleges egészségkárosodásra szóló biztosítás (1-100% a károsodás mértékében): 500.000 Ft 
Baleseti halál esetére szóló biztosítás: 300.000 Ft 

  • Káresemény bekövetkezésekor, mi a teendő? 
A károsult, az egyesülete elnökének jelenteni az eseményt. Az egyesület elnöke, emailben 24 órán belül jelenti az káreseményt a polgaror@biztor.hu email címen. 

Az alábbi dokumentumokat kell elküldeni, amennyiben rendelkezésre állnak. 
  • Baleseti bejelentő 
  • Alkuszi Megbízás, melyben engedélyezi, hogy képviseljük Önt a biztosító felé 
  • Polgárőr igazolvány mindkét oldalának másolata 
  • Járőrlap (esemény bejelentő) 
  • Kórházi zárójelentés 


További információ:

Novák-Sárközi Hajnalka
Marketing koordinátor
06-70/432-8505