2018. november 5., hétfő

Tagtoborzással egybekötött I. Örökösföldi Polgárőr Családi Nap


2018. október 27-én első alkalommal tartotta meg az Örökösföldi Családi napot az Örökösföld-Újvárosi Polgárőr Egyesület.  A családi napot tagtoborzással kötötték egybe.

Az esős időjárás ellenére is jó hangulatban telt a nap, kicsik és nagyok is jól érezték magukat, a kutyákról nem is beszélve!

Az Állatbarát Alapítvány két kis védencét, Redet és Jankát hozta ki Örökösföldre, akik nagyon élvezték a sok simogatást - és remélhetőleg már a leendő gazdinak is megtetszettek. 

A Petboxnak köszönhetően több kutya is megismerhette a Puller nevű sportot, a kilátogatók a Bol-Dog Egyedi kutyás ajándéktárgyai közül is vásárolhattak, a Mediball-osok mindenkit elvarázsoltak, a gyerkőcök kézműves foglalkozáson (pl. agyagozhattak Bráder Attila fazekas-kerámiakészítő mesterrel, barkácsműhely, gipszforma festés, színezés, őszi ajtódísz készítés, ajándéktárgy készítés) vehettek részt és a Burattino Bábszínház szórakoztatta őket, Vitéz László története soha nem véges és mindig tartogat meglepetést a gyerekeknek. 

A nap zárásaként Pelyvás Csaba, a Rosszcsont Kutyaiskola kutyakiképzője vezetett be mindenkit a lakótelepi kutyatartás és nevelés rejtelmeibe. 

 
   

   

   

   

   

A rendezvényen további képei ide kattintva érhetőek el.