2018. október 19., péntek

Lovaspolgárőrök elméleti képzése

Tisztelt Egyesületi vezetők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Lovas Tagozat – az ORFK által jóváhagyott polgárőr éves képzési tervnek megfelelően – 2018. október 26-27-28. napjain lovas elméleti képzést tart Lakiteleken. Portya szolgálatos és járőrvezető I. szintű elméleti szintfelmérők teljesíthetőek.

Kérem Önöket, hogy tájékoztassák, valamint hívják fel lovas csoportjaik figyelmét programunkra, ezzel is elősegítve magasabb szintű továbbképzésüket, tájékozottságukat.

A részletes programtervet csatolom. Kérem, szíveskedjenek a programot az egységeikben szolgálatot ellátó lovasok figyelmébe ajánlani. Aki egy éven túl volt korábban képzésen, lehetősége van ismételten bekapcsolódni, figyelemmel arra, hogy a tananyagban is változások álltak elő.

A beiskolázottak étkeztetését és szállását a Lovas Tagozat biztosítja, útiköltség térítést azonban nem állmódunkban adni.

Kérem, hogy a csatolt jelentkezési lapot kitöltve, az elnök által aláírva és lepecsételve, illetve a lovas polgárőr által aláírva (ifi lovas esetén szülői aláírással megerősítve) szíveskedjenek beszkennelve legkésőbb október 20-ig elektronikusan visszaküldeni részünkre. A képzésen résztvevő személy hozza magával eredetben is az okiratot.


Köszönettel és üdvözlettel: 

Fürediné Kerekes Katalin
OPSZ Lovas Tagozat titkár
6065 Lakitelek, Felsőalpár 3. 
+36-30-621-6635