2017. február 5., vasárnap

Mozgalmas éjszakájuk volt a nyírcsaholyi polgárőröknek

A múlt hétvégén, január 27.-én éjszaka, polgárőr-járőrszolgálat teljesítése közben lakossági bejelentést kapott a Nyírcsaholyi Polgárőr Egyesület. A bejelentés szerint Nyírcsaholy és Mátészalka közötti főútvonalon vízvezetéktörés történt.

A helyszínre siető polgárőrök visszaigazolták a csőtörés tényét, majd jelezték a hibát a Nyírségvíz Kft ügyfélszolgálatának, munkatársaik rövid időn belül a helyszínre érkeztek hibaelhárítás céljából. A csőtörés okozta vízfolyás mennyisége veszélyt jelentett az autóval közlekedőkre így a Nagyecsedi Rendőrkapitányságon is bejelentést tettek a polgárőrök. 

A kiérkező rendőr kollégák és polgárőr társaink a forgalmas útszakaszon figyelmeztették a közlekedőket a veszélyforrásra, ugyanis az éjszakai hideg miatt az út burkolatára folyt víz szinte azonnal lefagyott. A hibaelhárítás végéig a helyszínen maradtak a polgárőrök.

Miután a Nyírségvíz munkatársai befejezték a hibaelhárítást, a balesetveszély végleges elhárítása céljából kiérkező Magyar Közút Nyírbátori kirendeltségének ügyeletesei egy alapos sószórással megszüntették a jegesedést.

További képek: