2017. január 31., kedd

Kedvezményes cirkuszi belépő polgárőröknek

Tisztelt Egyesületek!

A Fővárosi Nagycirkuszban 2017. január 28.-tól március 19.-ig látható a Cirkuszi szomszédolás c. előadás, melyben a szomszédos és a visegrádi országok cirkuszművészete kerül a középpontba.

A Cirkuszi szomszédolás című műsorban egymást kiegészítve lépnek porondra a környező országok tehetséges artistái.

A műsorban többek között fellép Helena Polach futballzsonglőr (Csehország), egy kutyás számmal Valerija Anamaria Sliva (Szerbia), egy karika-galambszámmal aDuo Jednorog (Lengyelország), egy levegő-perzs számmal a Troupe Victor (Ukrajna), egy gurtni számmal a Duo Romance (Románia) és vadonatúj erőemelő számukkal a világhírű magyar Rippel Brothers is.

A polgárőrök és hozzátartozóik kedvező jegyárakat kínálnak, a kedvezmény mértéke: 25%

A kedvezmény január 28.-tól február 26.-ig minden előadásra érvényes, a prémium, I. és II. kategória jegyáraira vonatkozik, a foglalás fix helyre szól. Hozzátartozókra is érvényes, az összes igényelt jegyre vonatkozik, db számos korlátozás nélkül. Árakat, nézőtérképet az innen letölthető jegyrendelő nyomtatvány tartalmazza.

Jegyfoglaláshoz a kitöltött jegyrendelő nyomtatványt az alábbi e-mail címre kell elküldeni: karacsony.etelka@maciva.hu .

A regisztráció során kapott foglalási sorszámmal a kedvezményes jegyek akár azonnal átvehetők a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában.

Bővebb információ műsorok, előadás időpontokról: www.fnc.hu vagy 06-20/290-8469 telefonszámon - hétköznap: 10.00-16.00.