2017. február 13., hétfő

Évértékelő közgyűlést tartottak a kemecsei polgárőrök

A Kemecsei Polgárőr Egyesület 2017. február 11.-én tartotta évértékelő évzáró közgyűlését, ahol Vida József, az egyesület elnöke köszöntötte a meghívott vendégeket és a tagságot. 

Vida úr beszámolt az elmúlt év eredményeiről, az elvégzett végzett munkáról, nyertes pályázatokról, együttműködésekről. A közgyűlés a szakmai és pénzügyi beszámolót a tagság egyhangúan elfogadta.

Az eseményen részt vettek az önkormányzat részéről Lipők Sándor polgármester úr, Smid Józsefné alpolgármester asszony és Hostyisószky István jegyző úr. A rendőrőrs részéről Németh Gábor őrnagy-őrsparancsnok, Lengyel Róbert százados-rendészti alosztályvezető.

Az évértékelést követően Németh Gábor őrnagy néhány szót szólt a város közbiztonságáról és nyomozási mutatókról. Munkájuk elismeréseként jutalmat adott át: Hajnal Éva, Ladics István, és Korpai Gábor polgárőröknek. Köszönetet mondott a családoknak, feleségeknek, férjeknek is, hiszen az ő támogatásuk és megértésük is fontos a munkánk során.

Lengyel Róbert százados a közös munka fontosságát hangsúlyozta és tolmácsolta a Nyíregyházi kollégák elismerő szavait.

Lipők Sándor polgármester úr kiemelte a közbiztonság fontosságát. Néhány szót szólt a városban folyó beruházásokról, fejlesztésekről. Megköszönte az elvégzett munkát, melyre a továbbiakban is számít.

Smid Józsefné alpolgármester asszony az utánpótlás fontosságára hívja fel a figyelmet. Továbbra is eredményes együttműködést kíván és ő is megköszönte az elvégzett munkát.

Ezúton is köszönjük az elismerő szavakat, amelyek nem pénzben mérhetőek, de jelzik, hogy szükség és igény van a munkánkra. Köszönjük!

A közgyűlés vacsorával és egy jó hangulatú beszélgetéssel zárult.