2015. június 19., péntek

Vigyázz rám! kampány Nyíregyházán

A „Vigyázz Rám!” országos kampány keretében a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya és a megyei balesetmegelőzési bizottság 2015. június 18-án 8.30 óra és 10.00 óra között figyelemfelhívó akciót tartott Nyíregyházán, a Pazonyi téren lévő gyalogos-átkelőhelyeken. 

A kampány keretében rendőrök és polgárőrök közösen hívták fel a közúti közlekedésben résztvevők figyelmét a szabályos és biztonságos közlekedés legfontosabb tényezőire, hasznos balesetmegelőzési tanácsok kíséretében a láthatóságot elősegítő eszközöket osztottak a szabályosan közlekedő gyalogosoknak és kerékpárosoknak.

A program ideje alatt az útkereszteződésben átmenetileg szünetelt a forgalomirányító- fényjelző berendezések működése és rendőrök segítették karos forgalomirányítással a haladást. A gyakorlat lehetőséget biztosított az arra közlekedő gyalogosoknak, kerékpárosoknak és nem utolsó sorban az autósoknak is a rendőri karjelzések alapján történő szabályos és biztonságos közlekedés gyakorlására.


További képek:







Forrás: police.hu