2015. március 4., szerda

Pályázat informatikai eszközökre

Az Országos Informatikai Programiroda meghirdette az „Informatika a köz szolgálatában 2015” címmel az alább kivonatolt pályázatot.

A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek számára számítógépparkjuk bővítésére komplett számítógépes szolgáltatási csomagok segítségével, illetve segíteni a meglévő elavult gépek, egyúttal az esetleg még működésben lévő Windows XP operációs rendszer korszerűbbre váltását.

Pályázati keret: Az Országos Informatikai Programirodát üzemeltető Arminiki Kft. és szerződött partnerei kínálatából összeállított komplex számítógépes szolgáltatáscsomagok.

Figyelembe véve a Windows XP támogatásának megszűnése miatti megnövekedett igényeket, 3000 db számítógépet magába foglaló számítógépes szolgáltatáscsomag érhető el, melyből az alábbi feltételekkel lehet pályázni.

A nyertes pályázó által fizetendő összeg: A választott számítógépes szolgáltatási csomagnak megfelelően, a pályázat táblázatos részeiben olvashatóak a konkrét fizetendő összegek.

A pályázati csomag felhasználása: Az informatikai csomagok egyaránt felhasználhatóak irodai adminisztrációs, ügyfélszolgálati feladatokra, de akár a szervezet tevékenységéhez illeszkedő használatára is beállíthatóak.

A pályázók köre: Bármely non-profit szervezet, függetlenül tevékenységi körétől.

Pályázat benyújtásának határideje: 2015. április 10-ig folyamatosan.

A pályázat további részletei a kiíró weblapján (ide kattintva) olvasható.

A részletes leírás nyomtatható verziója (pdf) innen letölthető.