2023. június 14., szerda

Gyerekeknek adományoztak a nyíregyházi polgárőrök

Ismét bizonyították a Nyíregyházi Polgárőr Egyesületek emberségüket azzal, hogy számukra nem kizárólag a közbiztonság a fontos, hanem a támogatás és az adományozás is.

Át is adták az ÉFOÉSZ nyíregyházi szervezetének Koszorú úti telephelyén a gyermekeknek szánt adományt.

Az egyesületek összefogásával íróeszközök, irodaszerek, játékok jutottak el a gyerekekhez, valamint Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója állatparki belépőjegyekkel járult hozzá a kezdeményezeshez, elismerve ezzel a polgárőrök munkáját és az adományozás fontosságát is.

A polgárőrségnek eddig is fontos iránymutató volt – önkéntes szolgálataik mellett – az egyéb segítségnyújtás, hiszen a lakosság számára fontos a példamutatás, az elégedettség a megbízhatóság. Ezen a területen az utánpótlás olyan példát sajátíthat el, mely nemes, örökérvényű, becsülendő és magas értékeket képvisel.

A Nyíregyházi Polgárőr Egyesületekről méltán mondhatjuk, emberségből újra bizonyítottak. Az adományokat Csományné Pados Andrea Intézményvezető vette át Béres Béla, Sóstói Polgárőr Egyesület szolgálatvezetőjétől és Kocsik Ági a Nyíregyházi Polgárőr Egyesületek koordinációs irodájának vezetőjétől.


Fotó: Bordás Béla

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Hírportál