2019. április 23., kedd

I. Tiszarádi Közlekedésbiztonsági Nap


Sikeresen zárult 2019. április 20-án az első Tiszarádi Közlekedésbiztonsági Nap. A település sportpályáján versenyszámokkal, vetélkedőkkel, valamint közlekedésbiztonsági előadással és KRESZ teszttel készült a helyi polgárőr egyesület. Az közlekedési biztonsági előadáson kiemelten kezelték a gyalogos és kerékpáros közlekedés legfontosabb szabályainak ismertetését.

A KRESZ teszten a Kisvárdai Polgárőr Egyesület I. helyezést ért el. A kötélhúzó versenyszámban pedig a Nyírturai Polgárőr Egyesület csapata jeleskedett, és vitte haza a nyerteseknek járó ajándékot.

Ugyanezen a napon rendezték meg az I. Polgárőr Autós Találkozót is, melyre 6 polgárőr autó nevezés érkezett a megye különböző településeiről. Itt minden egyesület bemutathatta saját szolgálati autóját, annak felszereltségét, technikai eszközeit.

A versenyben levő autókat rendőrből és polgárőrből álló bizottság pontozta, akik a legjobban felszerelt autó egyesületét oklevéllel és tárgyjutalom díjazta. Az első helyezést a Kisvárdai Polgárőr Egyesület vitte el.