2018. augusztus 6., hétfő

Szakoly - Eltűnt személy keresése

2018.07.23-án délelőtt a Balkányi Rendőr őrsre bejelentést tett egy Szakolyi 65. éves férfi családja, hogy az illető hollétéről, tartózkodási helyéről 07. 20-án késő este óta nincs tudomásuk.

Orha György r. Őrnagy úr őrsparancsnok úr hatáskörében megtette a szükséges intézkedéseket és kérte a Szakolyi Polgárőrség elnökét is, hogy segítsenek az eltűnt személy felkutatásában.

Délután 15 órakor 6. Fő Polgárőr a Balkányi őrs szolgálatban lévő állományával együtt megkezdte az eltűnt személy keresését.

A frekventált helyeket, az illető alkalmi munkahelyeit, a lehetséges tartózkodási helyeit. és a lakásához közeli erdős területeket felkutattuk.

Időközben olyan információt kaptunk, hogy 07. 21-én utazó bőrönddel látták az eltűnt személyt, így 17 óra 30-perckor a keresést felfüggesztettük és a rendőr őrsön az egyeztető megbeszélésen úgy határoztunk, hogy várunk az illető felbukkanására, mivel már korábban is volt hasonló esete. Közben folyamatosan jöttek a bejelentések arról, hogy melyik rokonnál is lehet az eltűnt személy, amit sorra leellenőrzött a rendőrség.

Végül lakossági bejelentés érkezett 07.23-án a kora esti órákban, hogy az eltűnt személyt látták Balkány felől haza jönni, aki olyan választ adott az igazoltató rendőröknek, hogy munka helyet volt keresni.

Kelt: Szakoly, 2018. augusztus 03.


Sinka György
Egyesület elnöke