2018. április 10., kedd

OPSZ - Polgárőr családi közlekedésibiztonsági vetélkedő

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

Tájékoztatom Elnök Asszonyt / Urat, hogy az OPSZ Elnöksége által elfogadott NFM támogatási szerződéshez kapcsolódó Intézkedési Terv 4. pontja szerint Közlekedésbiztonsági Családi Vetélkedőt kívánunk szervezni polgárőrök részére.

A vetélkedő előzetes terveink szerint 2018. május 5-én (szombat) kerül megrendezésre 9.00 – 17.00 óra között. A helyszínként szolgáló vezetéstechnikai pálya kiválasztása folyamatban van.

A versenyre olyan három fős polgárőr családok (legalább 1 fő polgárőr) nevezhetnek, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel. A résztvevő családoknak közösen kell majd különböző, a szabályos közlekedéssel, járműismerettel és KRESZ ismeretekkel kapcsolatos elméleti és a gyakorlati feladatokat megoldaniuk. A kialakításra kerülő program egy jó hangulatban eltöltött, de izgalmakkal teli napot ígér a résztvevőknek, s ezt talán még fokozzák a versenyben első három helyezéseket elért családok által megnyerhető értékes díjak is.

Kérem Elnök Asszonyt / Urat, hogy a saját egyesületében szíveskedjen népszerűsíteni a rendezvényt.

A kiválasztott személyek nevét, elérhetőségüket (telefon, e-mail), illetve egyesületük nevét legkésőbb 2018. április 27-ig (péntek) kérem a gazdasag@opsz.hu és pauszf@gmail.com e-mail címekre megküldeni szíveskedjen.

Segítő közreműködésüket előre is köszönöm!

Budapest, 2018. április 6.

Pausz Ferenc                  Dr. Túrós András
közlekedési alelnök       elnök