2017. október 16., hétfő

Kérdőív szolgálati gépjárművek minőségi cseréjéhez

Tisztelt Elnök Asszonyok/Urak!

Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter úr hozzájárult a polgárőrség állományában lévő szolgálati gépjárművek cseréjéhez. 

A gépjárműcsere azokra a már rendszerben lévő, polgárőrség által használt személygépkocsikra terjed ki, amelyek műszakilag és esztétikailag vagy az évjáratuk miatt alkalmatlanok a szolgálati feladataik végrehajtására.

Fontos, hogy a leadásra megjelölt gépjárművek helyett egy szintén használt, de fiatalabb évjáratú, üzemképes, a Rendőrség által átadott gépkocsik kerülnek kiosztásra.

A cserére csak akkor kerülhet sor, ha a POLGÁRŐRSÉG TULAJDONÁBAN LÉVŐ, leamortizálódott gépjárművek a forgalomból kivonásra kerülnek. Tehát, csak akkor igényelhet az adott szervezet újabb autót, ha a jelenlegi gépkocsiját kivonatja a forgalomból. (ha nincs saját tulajdonú autója az egyesületnek, vagy egyáltalán nincs autója akkor nem lehet igényelni másikat)

A szolgálati gépkocsik minőségi cseréjére 2017 december - 2018 január hónapokban kerül sor.

Az irodai nyilvántartás frissítése céljából kérek minden egyesületi elnököt, akinek használatában van bármilyen tulajdonú gépjármű, hogy töltse ki a kérdőívet és ezzel segítse a munkánkat. (függetlenül a gépjárműcserétől)

Ha a szervezetnél több gépjármű is van használatban akkor a kérdőívet többször kell kitölteni.

A fentiekre tekintettel kérem, hogy a lenti kérdőívet soron kívül, de legkésőbb 2017. 10. 25-ig küldjék vissza részünkre.


Köszönettel:

Galambos Gere Kitti
irodavezető