2016. augusztus 15., hétfő

Polgárőrnap Tuzséron

Családi napot rendezett a tuzséri Polgárőrség Egyesület vezetősége a helyi önkormányzattal közösen a tuzséri Tisza parton. 

Turóczi Tibor a polgárőrség vezetője köszöntötte a megjelent vendégeket. Köszöntőjében elmondta, hogy ezt a napot a polgárőrség munkájában részt vevő polgárőröknek és családtagjaiknak szervezték az összetartozás, a baráti kapcsolatok erősítése céljából. 

Az ünnepség első részében beszámolót hallgathattak meg a részt vevők az elvégzett munkáról. Melyben kitért a polgárőrség vezetője arra, hogy a 2016 évben is már a polgárőrök 1700 óra társadalmi munkát végeztek. Megköszönte a polgárőröknek és családtagjaiknak is az áldozatos munkájukat, hogy szabadidejükben, társadalmi munkában segítik a községünkben a közbiztonságot. Részt vesznek a különböző rendezvények biztosításában, valamint segítik az idős lakosok és a gyermekek közlekedésbiztonságát. 

Ferkovics Tibor Tuzsér Nagyközség Polgármestere köszöntötte a megjelent polgárőröket és családtagjaikat. Beszédében megköszönte munkájukat, kiemelte, hogy munkája során külön figyelemmel kíséri az egyesület működését. Mindig fontos volt számára a civil szervezetek támogatása, működésük segítése. 

A beszédek elhangzása után sor került a jutalmak átadására. Melynek keretében az egyesület vezetője Turóczi Tibor 3 fő polgárőrt jutalmazott a 2016 évben teljesített szolgálati munkájuk elismeréséért. A közrend és a közbiztonság érdekében kifejtett tevékenységükért Ferkovics Tibor polgármester jutalomban részesített 3fő polgárőrt. 

Az ünnepi beszédek és a jutalmak átadása után babgulyás és üdítő várta a jelenlévőket. A nap további részében zene, tánc biztosította a jó hangulatot.