2015. szeptember 24., csütörtök

Pályázati felhívás: „Számítógép a mindennapi társ 8”

Az Országos Informatikai Programiroda pályázatot hirdet

„Számítógép a mindennapi társ 8” címmel.

A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógépparkjuk bővítésére komplett számítógépes szolgáltatási csomagok segítségével, illetve segíteni a meglévő elavult gépek, egyúttal az esetleg még működésben lévő Windows XP operációs rendszer korszerűbbre váltását.

Pályázati keret: Az Országos Informatikai Programirodát üzemeltető Arminiki Kft és szerződött partnerei (partnerek listájához lásd a weboldalt: www.oip.hu) kínálatából összeállított számítógépes szolgáltatáscsomagok. Az itt közölt tartalommal és árszínvonalon 2500 db számítógépet magába foglaló számítógépes szolgáltatáscsomag érhető el, melyből az alábbi feltételekkel lehet pályázni.


A nyertes pályázó által fizetendő összeg: A választott számítógépes szolgáltatási csomagnak megfelelően, a részletes pályázati kiírás (www.oip.hu) táblázatos részeiben olvashatóak a konkrét fizetendő összegek.

A pályázati csomag felhasználása: Az informatikai csomagok egyaránt felhasználhatóak irodai adminisztrációs, ügyfélszolgálati feladatokra, de akár az intézmények szolgáltatásait igénybe vevők használatára is beállíthatóak (például oktatási célra, stb.)

A pályázók köre
  • BÁRMELY NON-PROFIT SZERVEZET (függetlenül tevékenységi körétől) 

A pályázati felhívás teljes szövege és további részletek ide kattintva elérhetőek.