2015. június 24., szerda

Antivírus szoftver pályázat nonprofit szervezetek számára

A Panda Security "Nonprofit Antivírus" néven pályázatot hirdet magyarországi nonprofit szervezetek számára saját felhasználású antivírus szoftverek beszerzésére. 

A pályázati támogatás mértéke eléri a 30%-ot.

A szoftverek által teljes körű vírus-, spam-, és kémprogram védelem érhető el. A technikai részletek közötti eligazodáshoz a Telnetwork Magyarország Kft. munkatársai nyújtanak ingyenes szakmai tanácsadást.

Jelentkezési határidő: 2015. december 31.

A pályázati támogatást megnyerheti minden olyan szervezet amely szerepel a társadalmi szervezetek és alapítványok névjegyzékében, vagy az Adhat Adatbázisba. 

További részletek:

A pályázati feltételeket teljesítő nonprofit szervezetek 30%-os kedvezménnyel juthatnak a pályázatban szereplő Panda szoftverekhez:
  • Panda Endpoint Protection - 1 éves frissítéssel -- Teljeskörű felhőalapú vírus és kémprogram védelem Windows, Linux és Mac alapú munkaállomások, fájlszerverek, illetve egyéni PC-k védelmére. Egyszerűen a felhőből menedzselhető, magyar nyelvű kezelőfelülettel. A termék tűzfalat és androidos védelmet is tartalmaz. Spam, illetve webtartalom-szűréssel nem rendelkezik.
  • Panda Endpoint Protection Plus - 1 éves frissítéssel -- Teljeskörű felhőalapú vírus és kémprogram védelem Windows, Linux és Mac alapú munkaállomások, fájlszerverek, illetve egyéni PC-k védelmére. A termékben android védelem és lopásgátló funkció is elérhető . Egyszerűen a felhőből menedzselhető, magyar nyelvű kezelőfelülettel. Tűzfalat, webtartalom- és spamszűrést tartalmaz.

Rendelhető licenszeket és árakat az alábbi ábra tartalmazza:


A pályázat elbírálása

A pályázatokat a Panda Security ügyvezető igazgatója bírálja el a pályázat kiírásának megfelelően.

Ingyenes kipróbálási, tesztelési lehetőség

A pályázónak módjában áll a megrendelés előtt kipróbálni a pályázatban résztvevő szoftvereket. Az egy hónapos időszak alatt telefonos, e-mailes segítségnyújtást kérhető.

Előrendelés

Amennyiben a szervezet jelenleg használt vírusirtója még nem járt le, de részt kívánnak venni a pályázatban, meg kell írnia az aktuális Vírusirtójuk lejárati dátumát. A határidő lejárta előtt egy hónappal felveszi a pályázat kiírója a szervezettel a kapcsolatot, hogy a kívánt időpontban kaphassa meg a megrendelt szoftvercsomaghoz.

Jelentkezés menete

Jelentkezést e-mailben az info@telnetwork.hu címre, vagy telefonon a 06-1-273-0393-as számra várják. Jelentkezéshez elegendő megadni a szervezet nevét, a védeni kívánt számítógépek pontos számát és a szervezet elérhetőségeit (telefon, e-mail cím). Ezután a pályázat szervezője felveszi a szervezettel a kapcsolatot.

Szállítási és fizetési feltételek

A licenszkártyát és a kódokat e-mailben küldik ki, 8 napos átutalásos számlát állítanak ki. Készpénzes fizetésre üzletükben van lehetőség. A kedvezményes csomagárat csak pozitív elbírálás esetén kell kifizetni. A pályázat elutasítása esetén a pályázót semmiféle költség nem terheli.

További információ, elérhetőség

Kapcsolattartók: Paré Kristóf, Fazekas Éva
Telefon: 06-1-273-0393
Fax: 06-1-273-0395