2014. szeptember 1., hétfő

A Nyírtassi Kék Angyalok bővítik szolgáltatásukat

A Nyírtassi Kék Angyalok Polgárőr Szervezet vezetője, Hocza József a település közbiztonságának növelése érdekében nappali szolgálatot vezetett be szeptember 1-től.

A nappali szolgálat bevezetését az oktatási időszak megkezdődése is indokolta.

Az iskola és óvoda környékén minden reggel polgárőrök teljesítenek szolgálatot, és kiemelten figyelnek a közlekedés rendjére, ügyelnek a gyermekek biztonságára. 

A reggeli órák után a szolgálatot a település egészén látják el a polgárőrök, ahol mindenekelőtt az ismeretlen járműveket szűrik ki, az időseket zaklató árusokat, illetve minden olyan különleges eseményt, mely zavarhatja a településen élők rendjét, biztonságát.

A szervezet az elmúlt közel 3 évben teljes megújuláson ment keresztül. Látszik ez a szolgálatban töltött idők mennyiségéből, mellyel élen járnak, illetve a sikeres pályázati eredményekből. Végre elmondhatják, hogy egyre modernebb eszközparkkal felszerelt egyesületet tudhat magáénak település.

Külön köszönet illeti meg Jenei Erzsébet polgármester Asszonyt, illetve a Képviselő-testület tagjait, akik nélkül ezek az eredmények, és a felzárkóztatás nem valósulhatott volna meg.

Hocza József
Polgárőr parancsnok