2009. február 3., kedd

Segítségkérés

Tisztelt Polgárőr Egyesületek, Polgárőrtársak, Barátok!

A segítségetekre van szükség!

A napokban értesültem arról, hogy a Megyei Rendőrkapitányság dolgozói gyűjtést szerveznek Ötvös Mihály ny.r.fhdgy, volt Rendőrségi-Polgárőrségi Összekötő Tiszt családjának megsegítésére.

Mihály hosszú éveken keresztül segítette a megyében működő polgárőrségek tevékenységét, és most sajnos úgy hozta az élet, hogy Ő szorul a Mi segítségünkre. 20 év körüli gyerekénél egy pár hónapja az egyik legsúlyosabb betegséget diagnosztizálták.

A folyamatos kezelések, (aminek a legtöbbjét csak Budapesten lehet elvégezni) mára a család összes tartalékát felemésztették.

Ezt a szomorú helyzetet felismerve kezdték meg a gyűjtést a rendőr kollégák, akik kérésükkel megkeresték a Szabolcs Megyei Polgárőr Szövetséget is. A megyei szövetség természetesen lehetőségeihez képest segítséget nyújt a családnak, ehhez remélhetően az OPSZ. is csatlakozik.

Mivel ilyenkor minden kis segítség sokat számít, felkérek Mindenkit, akinek módjában áll, hogy pénzügyi támogatásával járuljon hozzá a fiatalember gyógyíttatásához!

A támogatásokat a 11773449-02502216-os OTP-s Bankszámlaszámra lehet átutalni.

A fenti bankszámlaszám a család sajátja, nem alapítványi, ezért a felajánlott összeg teljes egészében meg is érkezik részükre!

Segítségeteket előre is Köszönjük!


Tisztelettel:

Lisovszki Róbert
Régiófelelős
Tel: 06 30 621 4206

Kelt: 2009. február 3.