2018. április 18., szerda

Kérdőív "gazdálkodás-könyvelés" javaslat- és terv készítéshez

Tisztelt Egyesületi Elnökök!

Kérem, hogy szánjanak néhány percet az űrlap átolvasására. Gondolják át, hogy az egyesületük szempontjából mutatkozik-e igény az itt leírtakkal kapcsolatban.

Az Országos Polgárőr Szövetség, valamint a Sz-Sz-B Megyei Polgárőr Szövetség segíteni szeretné a tagegyesületek munkáját abban a tekintetben, hogy a gazdálkodás és könyvelés területén jelentős részt átvállalna.

Az átvállalás alatt azt értem, hogy az egyesület szempontjából ingyen, vagy választható minimális díj megfizetésével mérlegképes könyvelő irányítása mellett az egyesület könyvelése, NAV adatszolgáltatásai, belső OPSZ-es pályázatok lebonyolításra kerülnek.

Terv szerint 2019. január 1.-től indulhatna a program, azonban addig még számos kalkulációt és egyeztetést szükséges lefolytatni. Kérem ezért, hogy azok az egyesületek, akik a fentiekkel egyetértenek és részt kívánnak venni a programban, töltsék ki az űrlapot alábbi linkre kattintva, véleményükkel, hozzászólásukkal segítsenek kialakítani, formálni további részleteket.Köszönettel:

Szabó László
SzSzB Polg.Szöv.