2016. szeptember 16., péntek

Eredményes együttműködés a közbiztonság szolgálatában

Rendőröket, polgárőröket és közterület-felügyelőket részesítettek elismerésben a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon.

Nyíregyháza polgármesterétől, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjétől, és a Megyei Polgárőr Szövetség járási koordinátorától 2016. szeptember 15-én harminchét rendőr, polgárőr és közterület-felügyelő vehetett át oklevelet és ajándéktárgyat a Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program nyári turisztikai időszaka alatt végzett eredményes munkájáért.

Az ünnepélyes szezonzárón azokat részesítették elismerésben, akik a 2016-ös turisztikai idényben a közterületek közbiztonságának megerősítése és a lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása érdekében kimagasló színvonalon láttak el szolgálatot a szabolcsi megyeszékhelyen.

Farkas József r. dandártábornok, megyei főkapitány elismerését fejezte ki, hogy Nyíregyháza Megyei Jogú Város területén példaértékű az összefogás a rendőrség, a polgárőrség és a közterület-felügyelet között a biztonság megteremtése érdekében. Dr. Illés László r. alezredes, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vezetője értékelő beszédében eredményesnek minősítette a programot. Dr. Kovács Ferenc, a város polgármestere megköszönte a jelenlévőknek a város közbiztonságának megóvása érdekében végzett önzetlen munkáját, és a közös célok elérése érdekében kihangsúlyozta a jövőben is az együttműködés fontosságát.

Forrás MRFK